Esenyurt Belediyesi Kreslerinde Egitim-Ögretim Yili Basladi

Esenyurt Belediyesi kreslerinin 2023-2024 egitim-ögretim yili açilis programinda konusan Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Çocuklar bizim her seyimiz. Çocuklarimizi gelecege güvenle hazirlayacagiz. Çocuklarini ihmal edenler gelecegini de karartmis olurlar” dedi.

Esenyurt Belediyesi kreslerinde 2023-2024 egitim-ögretim yilinin baslamasi nedeniyle açilis programi düzenlendi.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçeklesen programa Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, baskan yardimcilari ve veliler katildi.

Programda miniklerin hazirladigi birbirinden renkli gösterileri izleyen Baskan Bozkurt, “Kadrolarimizi güçlendirdik. Esenyurt’un evlatlarini ileride yönetici olacak sekilde yetistiriyoruz. Hep beraber çok güzel isler çikaracagiz” diye konustu.



“Çocuklarimizi gelecege güvenle hazirlayacagiz”

Egitimin bir toplumun olmazsa olmazi oldugunu vurgulayan Baskan Bozkurt söyle konustu:

“Planlarimiz da yapiliyor, birçok yatirim yapiliyor. Her alanda Esenyurt’un ve Esenyurtlularin güzellige ulasmasi için elimizden geldigince çalisiyoruz. Büyük bir okul yapiyoruz. Türkiye’de ilk defa böyle önemli bir proje yapiliyor. Biliyorsunuz Esenyurt’ta çokça genç ve çocuk var. Dolayisiyla çokça okula ihtiyacimiz var. Ama mahallelerde okul yapacak arazi kalmadigi için biz de kentin disindaki büyük arazilere lise yapalim dedik. Su anda temeli atildi ve yapimi devam ediyor. Okul yapimi için 20 tane daha arsa bulduk. Onlarda insallah hizli bir sekilde yapilacak. Kres konusunda da, okul konusunda da üzerimize düsen ne varsa yapacagiz. Arkadaslarimizla beraber Esenyurtlularin mutlu olmasi için elimizden gelen çalismalari yapiyoruz. Ben umuyorum ki güzel bir egitim ögretim yili olur, çocuklarimiz çok güzel seyler ögrenirler. Hayirli ugurlu olsun”

“Çok mutlu oldum”

Çok eglendigini söyleyen 5 yasindaki Ebrar Karaman, “Burada arkadaslarimizla beraber çok güzel dans gösterileri yaptik. Çok mutlu oldum, çok heyecanlandim. Ögretmenlerime tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA