Yillarca Tuttugu Günlükleri Bir Araya Getirdi, Hayatini Yazdigi Roman Ile Anlatti

Çankiri’da 69 yasindaki adam, çocuklugundan itibaren tuttugu günlükleri bir araya getirerek, yasadiklarini yazdigi romanda anlatti.

Yillarca Tuttugu Günlükleri Bir Araya Getirdi, Hayatini Yazdigi Roman Ile Anlatti
Çankiri’nin Korgun ilçesinde yasayan 69 yasindaki Veysel Elmas, çocuklugundan günümüze geçirdigi zorluklari ve mutluluklari yazmis oldugu günlüklerden de yola çikararak romana çevirdi. Yasadigi olumlu ve olumsuz hatiralari romaninda anlatan Elmas, dogumundan dünümüze kadar olan tüm yasantisini yaziya döktü. Çocuklugundan itibaren yoklukla geçen hayati, yasadigi zorluklar gibi birçok durumu kitapta anlattigini ifade eden Elmas, yazilan romanin okurlardan ilgi görmesini bekledigini ifade etti.



“Kendi hayatimi anlatan bir roman olusturdum”

Çocuklugunun yoklukla geçtigini belirten Elmas, “Yazmis oldugum günlüklerden yola çikarak kendi hayatimi anlatan bir roman olusturdum. Romani yazarken çocuklugumdan günümüze kadar yasadigim olaylari kaleme dökerek kitaba dönüstürdüm. Çocuklugum, yokluk ve fakirlikle geçti. Yeri geldi hayati dolu dolu yasadim yeri geldi sikintilar yasadim. Basarilarim, üzüntülerim, sevinçlerim hepsi bu romanin içinde. Hayatta her insanin karsilasabilecegi bazi gerçekler var. Ben de karsilastigim her seyi bu romanda anlattim. Karsilastigim, güzellikleri, hüzünleri, yorgunluklarimi, sevinçlerimi, arkadas ortamimi, basarimi, basarisizligimi ve is ve okul hayatimda yasadigim iyi ve kötü hatiralarimin hepsini romanimda anlattim” dedi.

Kaynak: İHA