Büyüksehir Hal Kompleksi'nde Detayli Temizlik, Her Yer Piril Piril

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’de herkesin, her kesimin taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlar istikametinde hizmetleri gerçeklestiriyor. Bu çerçevede Baskan Büyükkiliç’tan hal komplesinde detayli temizlik talebinde bulunan hal esnafinin yardimina Büyüksehir Belediyesi ekipleri yetisti.

Büyüksehir Hal Kompleksi'nde Detayli Temizlik, Her Yer Piril Piril
Geçtigimiz günlerde Kayseri Hal esnafini ziyaret ederek, talep ve görüslerini dinleyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, hal esnafina hayirli isler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunmustu. Gerçeklesen ziyarette hal esnafinin taleplerini de dinleyerek not eden Büyükkiliç, esnafin faaliyetleri sonrasinda olusan kirliligin giderilmesi için Büyüksehir ekiplerine talimat verdi.

Büyüksehir ekiplerinden, genel ve sonrasinda köpüklü su ile temizlik

Baskan Büyükkiliç’in talebi istikametinde önce genel temizlik ardindan köpüklü su ile temizlik çalismasini yerine getiren Kayseri Büyüksehir Belediyesi ekipleri, arazöz, sokak süpürme araci ve Büyüksehir görevlilerinin gayretleri ile hal alanini piril piril etti.

Büyüksehir ekipleri, karpuz, kavun, üzüm gibi sirali meyvelerden olusan zor ve inatçi kirlerin giderilmesi noktasinda, hal esnafina destek oldu.
Kaynak: İHA