Hafif Ticari Araçla Otomobil Çarpisti Açiklamasi 5 Yarali

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 5 kisi yaralandi.

Hafif Ticari Araçla Otomobil Çarpisti Açiklamasi 5 Yarali
Kaza, Elbistan-Darende karayolunun ilçeye bagli Akören Mahallesi kesiminde yasandi. Elbistan’dan Darende istikametine G.G. yönetiminde seyir halinde olan 46 EB 464 plakali hafif ticari araçla, karsi yönden gelen ve akaryakit istasyonuna girmek için manevra yapan R.Ü.’nün kullandigi 46 VF 318 plakali otomobil çarpisti. Kazada otomobil adeta kagit gibi ezilirken her iki araç da sarampole girerek durabildi. Olayda sürücülerle birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan D.Ü., B.Z. ve E.Z. yaralandi. Yaralilarin imdadina ilk olarak kazayi gören vatandaslar yetisti. Ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Vatandaslarin müdahalesi, yaralilari sikistiklari yerden çikarmaya yetmeyince durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Itfaiye ekiplerinin ugraslari sonucunda sikistiklari yerden çikarilan yaralilara ilk müdahale de olay yerinde bekleyen Acil Servis ekiplerince yapildi. Yaralilar ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Jandarma ekipleri, baska bir kaza yasanmamasi için yolda önlem alirken olayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA