TOBB Buldan Anaokulu Ihalesi Yapildi

Denizli’nin Buldan ilçesine Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan kazandirilacak olan TOBB Anaokulu ihalesi yapildi.

TOBB Buldan Anaokulu Ihalesi Yapildi


Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan Buldan’a kazandirilacak TOBB Anaokulu ihalesi yapildi. Denizli Milli Egitim Il Müdürlügünde yapilan ihalede anaokulu insaatini 12 milyon 300 bin TL bedelle Buldanli bir firma yapacak. Gölbasi mahallesinde 2 bin 700 metrekare arsanin bulundugu bölgeye yapilacak TOBB Anaokulunun 210 günde yapilmasi planlaniyor. 6 derslikli zemin arti bir kat olacak anaokulun insaatinin Subat ayinin ilk haftasinda baslayarak Eylül ayi basinda 2023-2024 egitim ve ögretim sezonunda açilmasi planlaniyor.

EKAP Sistemi üzerinden yapilan ihaleyi Buldan Ticaret Odasi Meclis Baskani Ibrahim Acikara, Yönetim Kurulu Baskan Vekili Muharrem Karapinar, Yönetim Kurulu üyesi Erdal Duyar ve Genel Sekreter Ayhan Emirdag’da katildi.

Buldan Ticaret Odasi olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan alinan oda ve borsalarin oldugu il ve ilçelere egitim ve ögretim binalari kazandirma kararinin ardindan ivedilikle harekete geçerek girisimlere basladiklarini belirten Buldan Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskanvekili Muharrem Karapinar “TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’nun gayretli çalismalari ve bizimde kesinlikle önceligimiz olan Buldan’a egitim kurumu kazandirma projemizin sonuçlanmasindan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu okulda egitim görecek yavrularimiz gelecekte ülkemiz ve ilçemiz yönetiminde söz sahibi olacak ve ülkemizi daha ileriye tasiyacaklardir. Buna yürekten inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA