Yildirim'da 13 Bin Kadina Spor Hizmeti

Yildirim Belediyesi’nin, öncelikli hizmet gruplari arasinda yer alan kadinlar için açmis oldugu spor merkezlerinde kayitlar devam ediyor.

Yildirim'da 13 Bin Kadina Spor Hizmeti
Yildirim Belediyesi’nin hizmete açtigi spor merkezleri ile kadinlar, uzman antrenörler esliginde fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kaliyor hem de stres atiyor. Spor merkezlerinde, uzman diyetisyen tarafindan profesyonel ölçüm cihazlari ile kadinlar için kisiye özel program belirlenip kilo alma, kilo verme beslenme programi sonrasi egzersiz planlamasi yapiliyor. 2022 yilinda ilçeye Millet ve Mimar Sinan Kadin Spor Merkezi’ni kazandirarak mevcut spor tesislerinin sayisini 5’e çikaran Yildirim Belediyesi, 2023 yilinda Siracevizler Kadin Spor Merkezi’ni hizmete açmaya hazirlaniyor.

Spor merkezlerinin kadinlara saglikli bir yasam vaat etmenin yani sira ayni zamanda sosyallesme firsati da sundugunu aktaran Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Profesyonel spor salonlarinda bulunan ekipmanlari tesislerimizden faydalanan kadinlarimizin hizmetine sunduk. Kadin spor merkezlerimizde, yas, kilo ve saglik durumlarina göre kadinlarimiza fitness, step-aerobik, pilates, zumba ve kisiye özel antrenman programlari uygulanirken yine merkezimizde kadinlarimizin saglikli sekilde beslenmeleri için diyetisyen hizmeti veriliyor. Diyetisyen gözetiminde, kilo vermek, kilo almak ya da formunu koruma isteklerine göre, beslenme programi olusturuluyor. 2022 yilinda kadin spor merkezlerimizden 13 bin kisi yararlanirken diyetisyen desteginden de bin 200 kadin faydalandi. Tüm Yildirimli kadinlarimizi saglikli ve zinde bir yasam için onlarin hizmetine açtigimiz özel kadin spor merkezlerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kadin spor merkezlerinden yararlanmak isteyen Yildirimlilar, bireysel olarak basvurarak veya www.yildirimbelediyespor.org sayfasindan kayit olabiliyor.
Kaynak: İHA