Saglik Ve Huzur Için Zabitalar Denetimde

Denizli’de vatandaslarin huzurlu, güvenli ve konforlu bir sekilde hayatlarini sürdürmelerine özen gösteren Merkezefendi Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri 7 gün 24 saat vatandasa hizmet veriyor.

Saglik Ve Huzur Için Zabitalar Denetimde


Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki çalismalarina devam ediyor. Merkezefendi Zabita Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin sagligi ve huzuru için planli bir sekilde gerçeklestirdigi denetimlerini araliksiz sürdürüyor. Ekipler, kasap, manav, kuruyemis dükkanlari, okul kantini, firin, pazar yeri, market, güzellik merkezi ve pastane gibi isletmelere yapilan denetimlerde kasa reyon fiyat farkliliklari, etiketsiz ürün satislari, is yeri açma belgesi, hijyen, bone-önlük kullanimi, son kullanma tarihi, eksik gramajli satis konularinda kontrol sagliyor. Bunun yaninda gürültü ve çevre kirliligi, kaçak yapilarin denetimleri de ekipler tarafindan kontrolleri gerçeklestiriliyor. Zabita Müdürlügü ekipleri Merkezefendililerin huzuru için 7/24 çalismalarini sürdürüyor.

Vatandaslar Zabita Müdürlügü’ne, belediyenin resmi numarali çagri merkezinden ulasarak istek ve sikayetlerini iletebiliyor. Zabita Müdürlügü’ne iletilen istek ve sikayetler degerlendirilerek çözüme kavusturuluyor.
Kaynak: İHA