Nazilli Belediyesi Ova Yollarinda Nefes Aldiracak

Nazilli Belediyesi ekipleri, Dualar Mahallesi’nde çiftçilerin yogun olarak kullandigi yaklasik 3 kilometrelik ova yolunda düzenleme çalismalarina basladi.

Nazilli Belediyesi Ova Yollarinda Nefes Aldiracak


Çalismalarda üreticilerin tarlalarina daha rahat ulasim saglamasi ve özellikle yagisli dönemlerde magdur olmamasi için Dualar basta olmak üzere Pirlibey, Mescitli ve Yazirli Mahallelerinin güzergahinda yer alan yaklasik 3 kilometrelik hatta düzenleme çalismalarina baslandi. Bastan sona genisletilen ova yoluna akabinde micir serildi.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalismalari yerinde inceleyen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Dualar Mahallemizden baslayip, Menderes nehrine kadar inen Pirlibey, Mescitli, Yazirli ve Dualar’li çiftçilerimizin yogun kullandigi 3 kilometrelik ova yolunda çalismalara basladik. Çiftçilerimize ve memleketimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



Çalismalarindan dolayi Nazilli Belediyesi ekiplerine tesekkür eden Dualar Mahallesi sakinleri, yillardir tarlalarina gitmek için çektikleri çilenin sona ermesinden duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA