Muhabirligini Yaptigi Gazetenin Sahibi Oldu

Yayin hayatinda 40. yilina yaklasan Gazi Emet Gazetesi’nin 32 yillik sahibi Mehmet Akin, gazeteyi ayni gazetede 30 yildan beri köse yazarligi, Yazi Isleri Müdürlügü ve muhabirlik yapan Ercan Kolku’ya devretti.

Muhabirligini Yaptigi Gazetenin Sahibi Oldu
Bundan sonraki yasamina yine haber sektöründe devam edecegini söyleyen Sari Basin Karti sahibi Mehmet Akin, ilçenin tarihinin tutuldugu Gazi Emet Gazetesi’nin yayin hayatina devam edecek olmasindan memnuniyet duydugunu dile getirerek, gazetenin yeni sahibi Ercan Kolku’ya ve memlekete hayirli olmasi dileginde bulundu.

Akin, "32 yildan bu yana gerek matbaacilik hizmetleri, gerekse basin yoluyla ilçemize hizmet vermeye çalistik. Dünden bugüne halkimizin ortak sorunlari olan yol, su saglik konularinda mücadele ettik. Hiç bir baskiya boyun egmeden dogru yolda ilerledik. Asla sahislarla degil, toplumun genelini ilgilendiren konularla habercilik yaparak yöneticiler ve halkimiz arasindan köprü olmaya çalistik. Bundan sonrada gazetemizin ayni çizgide yoluna devam edecegine inancimiz tamdir "dedi

Gazi Emet Gazetesi’nin halkin ortak sesi oldugunu ifade eden gazetenin yeni sahibi Ercan Kolku, “Yillarca amatör bir ruhla ve her gazete hazirlanisinda ayni heyecani duydugumuz gazetecilik meslegimizde yeni bir döneme girdik. Gazetemizi 32 yildir bugünlere tasiyan degerli agabeyimiz Mehmet Akin’dan devralarak ayni yayin ilkeleri dogrultusunda yayin yapmaya devam edecegiz. Gelisen teknolojide internet haberciliginde daha aktif kullanirken, amacimiz ilerleyen zamanlarda gazetemizi renkli baskiya geçirmektir. Ayrica nasip olursa hedeflerimizde ilk çiktigi günden bugüne elimizde arsivleri bulunan gazetemizi dijital ortama aktarabilmekte bulunuyor. Allah utandirmasin. Yine ayni kadromuz ve aramiza katilacak yeni arkadaslarimiz ile Gazi Emet ile özdeslesen basin olarak halkimizin haklarini savunma ve adaleti alkislama ilkemizle yayinimiza devam edecegiz. Hepimize hayirli olsun “diye konustu.

Kaynak: İHA