'Hayatimda Iz Birakan Iki Sehir Usak Ve Kütahya'

Kütahya Aksemsettin Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun “Hedef 2023 Kariyer Söylesileri”ne konusmaci olarak katilan Vali Ali Çelik, hayatinda iz birakan iki sehrin Usak ve Kütahya oldugunu söyledi.

'Hayatimda Iz Birakan Iki Sehir Usak Ve Kütahya'
Söyleside egitim hayati ve mesleki tecrübelerini paylasan Vali Çelik, ögrencilerden gelen sorulara da samimi yanitlar verdi.

Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duydugunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Ögrencilik yasadiginiz bir sehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kisisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetismenize firsat veren bir sehre hizmet ediyor olmak ayrica gurur verici bir duygu” dedi.

Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duydugunu belirten Vali Ali Çelik, “Ögrencilik yasadiginiz bir sehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kisisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetismenize firsat veren bir sehre hizmet ediyor olmak ayrica gurur verici bir duygu. Usakliyim, 81 ilin tamamina temas ettim ama hayatimda iz birakan yerlerden bir tanesi memleketim Usak, digeri de memleketim olarak gördügüm Kütahya. Insanin iki sehri olmasi güzel bir duygu” diye konustu.

Kaynak: İHA