Davut Gürkan Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Vizyonumuzla Güçlü Gelecegimize Yürüyoruz'

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, Mudanya ilçe teskilati ile biraraya geldi.

Davut Gürkan Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Vizyonumuzla Güçlü Gelecegimize Yürüyoruz'
AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, ilçe teskilatlari ile düzenli araliklarla biraraya gelmeye devam ediyor. Son olarak Mudanya ilçe teskilatinin yönetim kurulu toplantisina katilan Baskan Gürkan, Ilçe Baskani Orhan Samast ve yönetim kurulu üyelerinden çalismalari hakkinda bilgiler aldi. Ana kademe, kadin ve gençlik kollari yöneticilerinin katilimlari ile gerçeklestirilen toplantida konusan Gürkan, Türkiye’nin çalisana verilen büyük destek, milyonlari sevince bogan emeklilik düzenlemesi, emekli ve memur ücretlerindeki artis ve ikinci etabi baslatilan yüzyilin toplu konut hamleleri gibi atilimlarla 2023 yilina güvenle girdigini belirtti.

Bir yandan her kesimin refah seviyesi günümüz sartlarina göre arttirilirken, diger taraftan enflasyonla mücadelenin kararlilikla sürdürüldügünü ifade eden Baskan Gürkan, “2022 yilinda savunma sanayi ve yazilim alaninda dünyaya örnek projelerimiz ve teknolojik atilimlarimizin en güzel örneklerinden biri olarak yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un banttan indirilmesi gibi devasa adimlarla geçerken, 2023 yilina da müjdelerle girdik. Cumhurbaskanimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in ülkemizin önüne koydugu Türkiye yüzyili vizyonumuzun ayak sesleri duyulmaya baslandi” dedi.

Baskan Gürkan, Bursa Teskilatlari olarak 2023 seçimleri ve Türkiye Yüzyili’na hazir olduklarini belirterek, sunlari söyledi:

“Mudanyamizda ve Bursamizin her noktasinda çalismalarimizi, projelerimizi, ülkemizdeki, sehrimizdeki hizmetlerimizi anlatiyoruz. Tüm teskilatlarimiz ve milletvekillerimizle halkimizi dinliyor, Bursali hemsehrilerimizi hizmet ve yönetim anlayisimiza dahil ederek, Bursa’mizi halkimizla birlikte yönetiyoruz. Partimizin kurulusundan bu yana her seçimde sandiklarla yansittiklari oylarla desteklerini AK kadrolardan esirgemeyen Bursali hemsehrilerimize ve bu yolda bizlerle birlikte kararlilikla yürüyen tüm degerli dava arkadaslarima tesekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA