Nazilli'deki Patlamada Ölü Sayisi 8'E Yükseldi

Aydin’in Nazilli ilçesinde bir restoranda 7 kisinin hayatini kaybettigi ve 5 kisinin de yaralandigi patlamada agir yaralanan Cennet Yeldi, 4 günlük yasam savasini kaybetti.

Nazilli'deki Patlamada Ölü Sayisi 8'E Yükseldi
Nazilli ilçesi Altintas Mahallesi Kibris Caddesi’ndeki 7 kisinin ölümü 5 kisinin ise yaralanmasiyla sonuçlanan bir restorandaki patlama ve sonrasinda çikan yanginla ilgili ihmaller zinciri arastirilmaya devam ederken, olayda agir yaralanarak hastaneye kaldirilan Cennet Yeldi (24), tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay aninda klima motorunun oldugu pencereden son anda disari çikmayi basaran ancak agir yaralanan Cennet Yeldi, sevk edildigi Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki 4 günlük yasam savasini kaybetti. 7 kisinin hayatini kaybettigi patlama sonrasinda ölü sayisi 8’e yükseldi.

Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Geçtigimiz günlerde Nazilli ilçemizde yasanan patlama sonrasi vücudunda yaniklar olusan ve tedavi amaciyla Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilen Cennet Yeldi yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmistir. Aydin Il Saglik Müdürlügü olarak patlamada vefat eden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yarali vatandaslarimiza da acil sifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA