(Özel) Istanbul?Da Kadina Kapkaç Anlari Kamerada Açiklamasi Sahsi Kovalarken Yere Düstü
Beyoglu?nda elinde telefonuyla yürüyen yabanci uyruklu kadin, kapkaça ugradi. Telefonu çalininca neye ugradigini sasiran kadin, kapkaççinin pesinden kosarken yere düstü. Kapkaç ani ve sonrasinda yasananlar kameralarda yansirken, polis 45 bin liralik cep telefonunu çalan sahsi yakaladi.

O esnada kaldirimda bekleyen bir sahis kadinin elindeki 45 bin lira degerinde olan telefonu kapkaç yaparak kosmaya basladi.
Neye ugradigini sasiran kadin da sahsin pesinden kosmaya baslayinca kovalamaca yasandi. Bir süre kosan talihsiz kadin, ayagi takilinca yere düstü. Tekrardan ayaga kalkan kadin, sahsi kovalamaya devam etti ancak izini kaybetti. Kapkaç ani ve sonrasinda yasananlar ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.
Kapkaççiyi kovalarken yere düstü
Yasananlarin ardindan olayin sokunu atlatan kadin, emniyete girerek sikayette bulundu. Bunun üzerine çalisma baslatan Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi polisleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini indirmeye aldi. Sokak sokak görüntü inceleyen polis, sahsin emniyette kapkaç ve is yerinden hirsizlik suçlarindan 4 adet kaydi bulunan Ahmet T. oldugunu tespit etti. Devam eden çalismalarda sahis polis tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.
