Baskan Tören Açiklamasi 'Altyapi Ve Yol, Yasanabilir Bir Sehir Için Önemlidir'

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ilçe genelinde alt ve üstyapi çalismalarin devam ettigini belirterek, bu çalismalarin yasanabilir bir sehir için önemli oldugunu söyledi.

Baskan Tören Açiklamasi 'Altyapi Ve Yol, Yasanabilir Bir Sehir Için Önemlidir'
Altinordu Belediyesi kent merkezi ile kirsal alanlarda baslattigi alt ve üstyapi çalismalarini sürdürüyor. Ekipler çalismalar çerçevesinde Alisayvan Mahallesi’nin uzun süredir hizmet bekleyen 2 sokaginda altyapi çalismalarinin ardindan beton yol çalismalarini tamamlayarak hizmete sundu.

Ekiplerin sürdürdükleri çalismalari degerlendiren Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Altyapi ve yol, yasanabilir bir sehir için oldukça önemlidir. Yaptigimiz çalismalarin her biri insanimizin yasam kalitesinin yükselmesine vesile oluyor. Vatandaslarimizin ihtiyaç ve beklentileri biliyor, bu dogrultuda planli bir çalisma yürütüyoruz. Vatandaslarimiza sabirlari ve anlayislari için tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde istisare ve ortak akil ile sehrimizi güzellestiren, vatandaslarimizin hayir dualarini kazanan hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Alisayvan Muhtari Erol Yildirim ve mahalle sakinleri, çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA