Pamukova'da 3 Kilometrelik Grup Yolu Yenileniyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi kirsalda yürüttügü yogun asfalt mesaisi çerçevesinde Pamukova’daki Turgutlu Mahalle grup yolunun 3 kilometrelik bölümünü sil bastan yeniliyor.

Pamukova'da 3 Kilometrelik Grup Yolu Yenileniyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan baslatilan asfalt çalismalari planli bir sekilde ilerliyor. Son islem, Pamukova Turgutlu Mahallesindeki grup yolunda basladi.

YOL-BAK ekipleri 3 kilometre uzunluga sahip güzergahi sil bastan yeniliyor. Çalisma çerçevesinde bölgeye 3 bin ton sicak asfalt serilecek. Çalismalarin sürdügü güzergah tamamlaninca Pamukova’nin yüksek ve kirsal kesimlerine ulasim daha rahat ve modern hale gelecek.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Sakarya’mizin dört bir yaninda ulasmadigimiz tek bir nokta kalmayincaya dek çalisacagiz. Gündüz, geçemeden çalisarak kentin daha güçlü ve güvenli bir ulasim agina sahip olmasi için mesai harciyoruz. Pamukova’da kirsal bölgemizde çiftçimizin ve bölge halkinin kullandigi 3 kilometrelik yolu yeniliyoruz. Asfalt sezonunda asfaltla bulusturdugumuz diger grup yollarimizla entegre edip bölge halkimizin hizmetine sunacagiz. Sehrimize hayirli olsun” denildi.
Kaynak: İHA