Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparkina Vatandastan Yogun Ilgi

Elazig Belediyesi tarafindan sehre kazandirilan ve 31 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet sunan Cumhuriyet Meydani yer alti otoparki, vatandastan büyük ilgi görüyor.

Cumhuriyet Meydani Yer Alti Otoparkina Vatandastan Yogun Ilgi
Elazig Belediyesinin sehrin otopark ihtiyacini karsilamaya yönelik yatirimlari çerçevesinde insa ettigi Cumhuriyet Meydani yer alti otoparki, sehir kimligi açisindan bir marka deger niteligi tasiyor. Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, vatandaslara en kaliteli hizmeti vermek için projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu çerçevede hayata geçirilen ve sehrin en çok ihtiyaç duyulan alanina kazandirilan modern yer alti otoparki, vatandasin hayatini kolaylastiriyor.

Elazig Belediyesi tarafindan 3 Ocakta hizmete açilan toplamda 22 bin metrekare kapali alana sahip iki katli ve 940 araç kapasiteli modern yer alti otoparkinin giris ve çikisi Vali Fahribey Caddesi üzerinden saglaniyor. Modern teknoloji ile donatilan yer alti otopark alaninda vatandaslar bos yer aramak için ekstra zaman harcamadan elektronik yönlendirme sistemi ile araçlarini park edebiliyor. Elektronik "Dolu-Bos" sistemi sayesinde araçlarini park etmek isteyen vatandaslara isikli yönlendirme ile kaç araçlik park alani oldugu gösterilerek vatandaslarin araçlarini park ederken yasayacaklari zaman kaybi minimize ediliyor. Engelliler için de 20 araçlik otopark alani olusturulan Cumhuriyet Meydan yer alti otoparki, 7 gün 24 saat hizmet sunuyor.

Vatandastan Baskan Serifogullari’na tesekkür

Gerek zamandan tasarruf etmek isteyen gerekse otopark arama telasindan kurtulmak isteyen vatandaslar, sehre kazandirilan hizmetten çok memnun olduklarini ifade ettiler. Otoparki kullanan vatandaslar, Belediye Baskani Sahin Serifogullari’na tesekkürlerini iletti. Yer alti otoparkinin sehre kazandirilan müthis bir hizmet oldugunu ifade eden vatandaslar, Elazig’in bu yatirima çok ihtiyaci oldugunu dile getirdi. Otopark alaninin Elazig’in en önemli ihtiyaçlarindan biri oldugunu ifade eden vatandaslar, ‘’Çok modern bir otopark yapilmis. Özellikle konumu çok önemli. Elazig’imizin böylesine büyük yatirimlara ihtiyaci var. Aracimizi çok rahat bir sekilde park edip gidiyoruz. Otopark alaninin hem güvenli olmasi hem merkezi olmasi çok önemli. Çalisanlar çok ilgili. Güzel hizmeti tebrik etmek gerekir. Çok sahane bir hizmet. Aracimizi biraktik, isimizi hallettikten sonra aracimizi aldik. Sehir içi trafik yogunlugu da bu sayede azaliyor. Sehir için çok büyük hizmet Baskanimiza tesekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA