Baskan Çorbaci, 'Yenice Yolundaki Kazalardan Dolayi Içimiz Yaniyor'

Karabük Yeniceliler Egitim Kültür Ve Yardimlasma Dernegi Baskani Murat Çorbaci, son dönemlerde Yenice yolunda meydana gelen kazalarla ilgili bir çalisma baslatilmasini ümit ettiklerini belirtti.

Baskan Çorbaci, 'Yenice Yolundaki Kazalardan Dolayi Içimiz Yaniyor'
Karabük Yeniceliler Egitim Kültür Ve Yardimlasma Dernegi üyeleri, düzenlenen kahvalti programinda basin mensuplariyla bir araya geldi.

Programda konusan Yeniceliler Egitim Kültür Ve Yardimlasma Dernegi Baskani Murat Çorbaci, 2018 yilindan beri kurulmus olan dernegin o günden bugüne kadar Karabük ve Yenicedeki hemserilerinin iyi ve kötü günlerinde yaninda olmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, ihtiyaç sahibi ailelere yardimci olan bir dernek olduklarini ifade etti.

Dernek tarafindan aktarilan bazi konularin çözüm kavusturuldugunu anlatan Çorbaci, “Son dönemde Yenice yolunda meydana gelen kazalardan dolayi içimiz yaniyor. Sevdiklerimizi dostlarimizi kaybediyoruz. Ümit ediyoruz ki bununla ilgili çalisma baslar. Böylece ölüm yolu diye nitelendirilen yol daha güvenilir bir yola döner” dedi.

Kaynak: İHA