Basaksehir'in Besinci Kapali Pazari Güvercintepe'de Yapiliyor

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, ilçenin besinci kapali pazar alanindaki çalismalari yerinde inceledi.

Basaksehir'in Besinci Kapali Pazari Güvercintepe'de Yapiliyor
Basaksehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin hayatina deger katan yatirimlarini sürdürüyor. Mevsimsel hava kosularindan etkilenmeyen, modern mimarisi ve ticaret alanlariyla göz dolduran kapali pazarlara bir yenisini daha ekliyor. Basakpazar, Kayasehir, Pazar Türk ve insaat çalismalari devam eden Fenertepe’nin ardindan ilçenin besinci kapali pazari Güvercintepe’de yapiliyor.

“Basaksehir’imizin besinci kapali pazarini Güvercintepe’de insa edecegiz”

Güvercintepe Kapali Pazar Yeri ve Katli Otopark Alani’ni ziyaret eden Baskan Kartoglu, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çalismalar hakkinda Basaksehirlileri bilgilendiren Baskan Kartoglu, “Yagmur ya da kar yagdiginda mahalle pazarlari genelde kurulmuyor. Ama Basaksehir’imizde böyle bir sorun yok. Kapali pazarlarimiz, modern mimarileri ve konforlariyla alaninda lider konumda bulunuyor. Basaksehir’imizin besinci kapali pazarini Güvercintepe’de insa edecegiz. Hava kosullarindan hiç etkilenmeden, burada gönül rahatligiyla alisverisinizi yapabileceksiniz.” diye konustu.

“Güvercintepe arti deger kazanacak”

Güvercintepe’ye arti deger kazandiracaklarinin altini çizen Baskan Kartoglu, “Bir yandan ekonomimizi canlandiracagiz, diger yandan mahallemizdeki hareketligi artiracagiz. Bu, Güvercintepe’ye arti deger olarak kazandirilacak. Pazarimizda 573 araçlik otopark alanimiz da olacak. Böylece ileride ortaya çikabilecek muhtemel otopark sorununun da önüne geçmis olacagiz. Yani sorun yasamadan kalici çözüm üretecegiz” degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: İHA