AK Partili Turan'dan Gelibolu'ya Liman Müjdesi

AK Parti Gelibolu ilçe Teskilati’ni Gazi Meclis’te agirlayan AK Parti Grup Baskanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Gelibolulu hemsehrilerimizin uzun zamandir bekledigi liman projesinin üst yapi ihalesini Sali günü yapiyoruz” dedi.

AK Partili Turan'dan Gelibolu'ya Liman Müjdesi
AK Parti Grup Baskanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu, AK Parti Gelibolu ilçe Teskilati’ni Gazi Meclis’te agirladi. Programa, AK Parti Gelibolu ilçe Baskani Serhad Sürücü, AK Parti Gelibolu ilçe Kadin Kollari Baskani Aytaç Boyaci, AK Parti Gelibolu ilçe Gençlik Kollari Baskani Engin Süer ve AK Parti Gelibolu Teskilati mensuplari katildi.

‘SALI GÜNÜ LIMAN’IN IHALESINI YAPIYORUZ’

Programdan sonra teskilata seslenen AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, “Gelibolu’muzun dogal gaz sikintisini çözdük. Geçtigimiz günlerde ilk dogal gaz atesi yandi. Hemsehrilerimizin tüm beklentilerinin karsilanmasi için elimizden geleni yapiyoruz. Biliyorsunuz, uzun zamandir bir liman meselesi var. Milletvekilimiz Jülide Iskenderoglu’yla birlikte bu konuda çok israrci olduk, talep ettik; ama mahkeme süreci, iptal basvurulari nedeniyle süreç çok uzadi. Alt yapisini bitirmistik; fakat asil ana isi yapamamistik. Simdi bir müjde vermek istiyorum. Insallah bu Sali günü Gelibolu Limani’nin üst yapisi için ihalesini yapiyoruz. Gelibolu Feribot Terminali’nin ihalesinden sonra da çalismalari çok kisa sürede bitirmek istiyoruz. Gelibolu’muzun tarihi dokusunu koruyarak trafik yogunlugunu sehrin disina alacagiz” dedi.

Kaynak: İHA