Zilgitla Karsilanan Bebegin Babasi Yasadiklarina Inanamiyor

Sanliurfa’da 18 yil sonra dünyaya gelen oglunu hastane koridorunda akrabalariyla birlikte gözyasi, dua ve zilgitlarla karsilayan baba, duygularini anlatti. Yillarca rüyasinda çocugunu kucagina aldigini söyleyen baba, halen rüyada oldugunu zannettigini söyledi.

Zilgitla Karsilanan Bebegin Babasi Yasadiklarina Inanamiyor
Birçok tedavi yöntemi denemelerine ragmen bir türlü çocuk sahibi olamayan Sanliurfa’nin Akçakale ilçesinde yasayan Zehra ve Ismail Bertan çifti, 18 yil sonra muratlarina erdi. Sanliurfa merkezdeki özel bir klinikte gördükleri tedavi sonrasi yaklasik 10 gün önce dünyaya gelen çocuklarini kucaklarina alan çift, büyük bir mutluluk yasiyor. Muhammed Alparslan ismini verdikleri çocuklarini da alip Akçakale’deki evlerine giden çift, yasadiklarina inanamadiklarini belirtti.



"Allah herkese nasip etsin"

Çocugu olmayan bütün insanlarin bu duyguyu tatmasi temennisinde bulunan baba Ismail Bertan, “Ben yaklasik 18 yildir evliyim. Türkiye’de bir çok yer gittik, bir çok doktora gittik ama tedavilerimiz sonuç bulmadigini gördük. Son bir yildir doktor Kadir Yaman’in yanina gitti. Kendisi bizimle ilgilendi. 18 yil sonra Allah’a sükür bir çocugumuz oldu. Mutluyuz. Rabbim çocugu olmayan bütün insanlara bu duyguyu tattirsin” dedi.



Halen rüyada oldugumuzu saniyoruz

Hastanede çekilen görüntülere de deginen baba Ismail Bertan, "Hastaneyi geçin, simdi bile diyorum ki halen bir rüyada miyim. Çünkü ben yillarca çocugumun oldugunu, sevindigimi rüyada gördüm. Insan rüya oldugunu anlayinca ister istemez morali bozuluyor ama ben halen diyorum ki halen rüyada miyim. Halen o duygulardayiz. Rabbim insallah bütün kardeslerimize hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin insallah” diye konustu.



Zilgitlarla karsilandi

Akçakale ilçesinde yasayan Zehra ve Ismail Bertan çiftinin 18 yil boyunca çocuk sahibi olamadi. Gitmedikleri doktor kalmayan çiftin, Sanliurfa’daki özel bir hastanede görev yapan Dogum Doktoru Kadir Yaman’a basvurdu. Doktor kontrolünde tedavilerine devam eden çiftin çocuk hasreti 18 yil sonra son buldu. Yaklasik 10 gün önce dünyaya gelen Muhammed Alparslan bebegi, ailesi ve yakinlari hastane koridorunda bekledi. Dogumhane kapisinin açilmasiyla birlikte bebegi görenler, zilgit çalmaya basladi.

Aile fertleri dua ederken bebegi kucagina alan baba ile yakinlari gözyaslarina boguldu. Sosyal medyada paylasilan o anlar ise herkesi duygulandirdi.
Kaynak: İHA