Tahmazoglu Ögrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Asiye Ziylan Ilkokulu’nda düzenlenen karne dagitim programina katildi. Sahinbey Kaymakami Hayrettin Çiçek, Baskan Mehmet Tahmazoglu ve Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürü Erdal Kilinç ögrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Tahmazoglu Ögrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Kaymakami Hayrettin Çiçek ve Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürü Erdal Kilinç ile birlikte Asiye Ziylan Ilkokulu’nda düzenlenen 2022-2023 Egitim-Ögretim yili 1.Dönem karne dagitim törenine katildi.

Ögrencilerin karne heyecanina ortak olan Baskan Tahmazoglu, yariyil tatilinin hayirli olmasini dileyerek, ögrencilerin tatili iyi degerlendirmelerini, tavsiye ederek, Sahinbey Belediyesi tarafindan düzenlenen Çocuk Senligine davet etti.

"Ögrencilerimiz tatillerini iyi degerlendirsinler"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ögrencilerin sömestr tatillerini iyi geçirmeleri için birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek “Ögrencilerimiz 15 gün tatile giriyor. Bu tatil sürecinde Sahinbey Belediyesi olarak çocuklarimizin tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 21-29 Ocak tarihleri arasinda Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Çocuk Senligi düzenliyoruz. Sabah saat 09.00 ve 19.00 saatleri arasinda düzenlenecek etkinliklerde Nasrettin Hoca, Niloya Keloglan Masallari, Bremen Mizikacilari Kukuli, Küçük Hazerfen, Elif ve Arkadaslari, Ari Maya ve Aslan Hürkus gibi kahramanlari çocuklarimizla bulusturacagiz. Sadece müzikholler degil, sisme oyun gruplari ve daha birçok etkinliklerle çocuklarimizin sömestre tatillerini dolu dolu geçirmelerini saglayacagiz. Yarinlarimizin mimarlari kiymetli ögrencilerimizin her zaman yanlarindayiz. Bu vesileyle ögrencilerimizin basarilarinda büyük emekleri bulunan ögretmen ve ailelerine tesekkür eder, ögrencilerimize iyi tatiller dilerim.”
Kaynak: İHA