'Projenizi Beraber Yaziyoruz' Etkinliginin Ikinci Etabi Tamamlandi

Kastamonu Üniversitesi Bilimsel Arastirma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi destegiyle hayata geçirilen “Projenizi Beraber Yaziyoruz” etkinliginin ikinci etabi gerçeklestirildi.

'Projenizi Beraber Yaziyoruz' Etkinliginin Ikinci Etabi Tamamlandi
Kastamonu Üniversitesi Bilimsel Arastirma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi destegiyle hayata geçirilen ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafindan yürütülen “Akademisyenlerin Proje Motivasyonlarinin ve Becerilerinin Gelistirilmesine Yönelik Bir Arastirma” projesi çerçevesinde “Projenizi Beraber Yaziyoruz” etkinliginin ikinci etabi gerçeklestirildi.

Toplantinin ikinci etabinda mentor-mentee eslesmelerine istinaden Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal baskanliginda bir toplanti düzenlendi.

Toplantiya Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ömer Küçük, proje mentorleri ve panelistler, Teknoloji Transfer Ofisi ekibi ve Bilimsel Arastirma Projeleri Koordinasyon Birimi katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Rektör Topal, proje yazmanin öneminden bahsederek, bu kültürün üniversitede daha da yayginlastirilabilmesi için mentorlerden beklentilerini açikladi.

Toplantida konusan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Küçük ise, bu tarz projelerin önemli oldugunu ve devamliliginin saglanmasi gerektiginden bahsetti.

Açilis konusmalarinin ardindan TTO ekibi ile proje mentorleri istisarelerde bulunarak, ilerleyen süreçler için takvimi belirledi.

Toplanti, soru ve cevap kisminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA