Kirmizi Isikta Bekleyen Yayalarin Arasina Otomobil Daldi, 4 Kisi Yaralandi

Eskisehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil, yolun karsisina geçmek için bekleyen yayalarin arasina daldi, 4 kisi yaralandi.

Kirmizi Isikta Bekleyen Yayalarin Arasina Otomobil Daldi, 4 Kisi Yaralandi
Kaza, bugün ögle saatlerinde Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram Ç. kendi kullandigi 26 ACU 301 plakali otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karsisina geçmek için isiklarda bekleyen yayalarin arasina daldi.

Karsidan karsiya geçmek için yesil isigin yanmasini beklerken otomobilin çarptigi Yusuf K. (18), Aynur T. (45), Muhittin A. (64) ve Ismail A. (32) yaralandi. Olay yerine çok sayida polis ve ambulans sevk edildi. Yaralilardan Yusuf K. ve Aynur T. Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne, Muhittin A. Eskisehir Sehir Hastanesi’ne, Ismail A. Eskisehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Kazanin ardindan olay yerinden kaçmayi deneyen otomobil sürücüsü Bayram Ç., polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi. Orman Bölge Müdürlügü binasina çarparak durabilen araçta polis ekiplerince yapilan aramada tabanca ele geçirilirken, sürücü Bayram Ç.’nin çok sayida suçtan aranma kaydinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA