Kirkagaç'ta 6 Bin 547 Ögrenci Karne Aldi

Manisa’nin Kirkagaç ilçesinde 2022-2023 egitim ve ögretim yilinin ilk döneminin sona ermesiyle birlikte 6 bin 547 ögrenci karnelerini aldi.

Kirkagaç'ta 6 Bin 547 Ögrenci Karne Aldi


Birinci dönemin son ders zilinin çalmasiyla ögrenciler karnelerine kavustu. Ismail Hakki Gelenbevi Imam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törene Kirkagaç Kaymakami Murat Büyükköse, Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Yalçinkaya, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Kemalettin Öner, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

Ögrenciler, Büyükköse ve Yalçinkaya’nin elinden karnelerini aldi. Karnelerini alan ögrenciler büyük sevinç yasadi. Daha sonra tüm okullari tek tek ziyaret ederek karne dagitim törenlerine katilan Kirkagaç Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Yalçinkaya, “2022-2023 egitim-ögretim yilinin 1. Döneminin sonuna geldik. Bugün de ögrencilerimizin karne heyecanini paylasiyoruz. Özverili çalismalariyla sevgili yavrularimizi yarinlara hazirlayan idarecilerimize, tüm egitim çalisanlarimiza, ögretmen ve velilerimize tesekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Ögretmenlerimize ve ögrencilerimize saglikli, huzurlu, mutlu bir tatil dönemi diliyorum. Ikinci yariyilda saglikla bir sekilde bulusmak dilegiyle” dedi.

Kirkagaç’ta 43 okulda 6 bin 547 ögrenci karne alirken, 512 ögretmen görev yapti.
Kaynak: İHA