Kayapinar'da Akademi Ve Bilgievlerindeki 4 Bin Ögrenciye Sandviç Ikram Edildi

Diyarbakir’in Kayapinar Belediyesi, bilgievleri ve egitim akademilerinde ögrenim gören ve kütüphaneye ders çalismaya giden 4 bin ögrenciye sandviç ikraminda bulundu.

Kayapinar'da Akademi Ve Bilgievlerindeki 4 Bin Ögrenciye Sandviç Ikram Edildi
Kayapinar Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Arif Karaman, belediye bünyesinde açtiklari egitim kurumlari ile basta Kayapinar olmak üzere diger merkez ilçelerde yasayan 4 bin ögrenciye ücretsiz egitim verdiklerini hatirlatarak, “Gençlerimizin egitimine ve ögretimine büyük önem veriyoruz. Onun için belediyemiz bünyesinde farkli yas gruplarina hizmet ettigimiz bilgi evlerimiz, akademilerimiz, okuma salonlarimiz gibi birçok birimimiz, kurumumuz mevcut. Su anda 4 bin genç kardesimize, ögrencimize hizmet veriyoruz. 2 tane egitim akademisi, 2 bilgievi ve 3 tanesi çok yakin zamanda kiraladigimiz okuma salonlariyla hizmet veriyoruz” dedi.

Egitim kurumlarindaki ögrencilerin geç vakitte kadar kütüphanede ders çalistiklarini aktaran Karaman, “Ders çalisirken yemek yemeye bile bazen firsatlari olmuyor. Belediye olarak ufak bir katkimiz olsun diye sandviç ikraminda bulunduk. Ikramlarimiz devam edecektir. Amacimiz Türkiye’nin gelecegini emin ellere teslim etme adina üniversite gençligine ve diger gençlige sahip çikmak ve onlar için uygun kosullar olusturmak. Eminim onlar nezdinde çok büyük bir anlam ifade etmistir. Bundan dolayi emegi geçen arkadaslarima çok tesekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA