Direksiyonda Sakalasan Sevgililer Genç Kizin Ölümüne Neden Oldu

Usak’ta yilbasi kutlamasi sonrasi meydana gelen ve 21 yasindaki üniversite ögrencisi Sümeyye Sizüçen’ib hayatini kaybettigi kazanin ardindan korkunç bir itiraf etti. Sevgilisiyle sakalasirken aracin kontrolünü kaybedip duvara çarpan sürücü tutuklanirken, kazaya neden neden kiz arkadasi ise adli kontrolle serbest kaldi.

Direksiyonda Sakalasan Sevgililer Genç Kizin Ölümüne Neden Oldu


Usak’ta yilbasi aksami meydana gelen kazada; T.B. (34) kontrolündeki 34 SA 6116 plakali otomobil, Izmir - Usak karayolunda seyir halindeyken üniversite yakinlarinda kontrolden çikti. Bir süre zikzaklar çizen araç, yol kenarindaki duvara çarparak durabildi. Ihbar üzerine kaza yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcu bölümündeki 4 kisi çevre hastanelere kaldirildi. Kazada agir yaralanan 22 yasindaki Usak Üniversitesi Tibbi Dökümantasyon 2.sinif ögrencisi Sümeyye Sizüçen kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Feci kaza da korkunç itiraf; “Sakalasiyorduk”

1.62 promil alkollü oldugu tespit edilen sürücüsü kaza sonrasinda gözaltina alinirken araçta ön koltukta oturan M.Ö. ise yapilan saglik kontrollerinin ardindan ekiplerce gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerin ardindan mahkemeye sevk edilen süphelilerden sürücü çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken yan koltukta bulunan kiz arkadasi M.Ö. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Sürücü T.B.’nin yaptigi savunmasinda araci sürerken yan koltukta oturan M.Ö.’nün nedenini bilmedigi bir sekilde direksiyona atladigini, sonrasinda ise kontrolü kaybettigini söyledigi ögrenilirken M.Ö. ise aracin yalpalanarak sürüldügünü, sürücü T.B.’nin kendilerine saka yaptigi sanildigini, bunun üzerine de kendisinin de saka yapmak isteyerek direksiyonu çevirdigini ve sonrasini hatirlamadigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA