Yariyil Tatili Sportif Faaliyetlerle Dolu Dolu Geçecek

Sehitkamil Belediyesi, yariyil tatili sürecinde çocuklarini bir aktiviteye yönlendirmek ve bunu sürekli hale getirmek isteyen ebeveynlere, oyun ve spor içerikli programlar sunacak. 4 ay süren yogun egitim-ögretim dönemi sonunda ögrenciler, 2 haftalik dinlenme sürelerini hem ögrenip hem de eglenecek.

Yariyil Tatili Sportif Faaliyetlerle Dolu Dolu Geçecek
20 Ocak 2023 tarihinde, 2022-2023 egitim-ögretim yilinin 1. dönemi için çalacak son ders zilinin ardindan yariyil tatiline girecek olan çocuk ve genç yastaki ögrencilerin yogun maratona verilen molayi en verimli sekilde degerlendirebilmelerini saglamak adina sportif aktivitelerle dolu bir program hazirlayan Sehitkamil Belediyesi, ögrencilerin ruhsal ve zihinsel olarak 2. döneme en iyi sekilde baslamalari noktasinda büyük destek verecek.

2 haftalik tatil süresi boyunca ücretsiz olarak gerçeklestirilecek olan gençlik kampi etkinlikleri, doga yürüyüsleri, akil ve zeka oyunlari senlikleri, beceri koordinasyon parkurlari, bransa özgü yetenek yarismalari, hizli satranç turnuvalari, geleneksel çocuk oyunlari etkinlikleri ve turnuvalarla ile ögrencilerin sevdikleri aktivitelerle bulusturacak olan Sehitkamil Belediyesi, katilimci ögrencilere etkinlikler esnasinda çesitli armaganlarda bulunacak.

"Motivasyonlari yükselecek"

Yariyil tatilinde gerçeklestirecekleri etkinliklerle ilgili degerlendirmelerde bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, ögrencilerin yüksek bir motivasyonla 2. döneme baslayacaklarini söyledi.

Baskan Fadiloglu, açiklamasinda su sözleri kaydetti:

“Ögrencilerimizin yüksek bir motivasyon ve enerji ile 2. döneme baslamalari için içerigi kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle dolu bir tatil programi hazirladik. 2 haftalik süre zarfinda farkli yas gruplarina hitap eden etkinliklerle ögrencilerimizi tesislerimizde misafir edecegiz. Alaninda uzman egitmenlerimiz nezaretinde gerçeklestirilecek çalismalarda ögrencilerimiz, bu molayi ögrenerek, eglenerek ve saglikli bir sekilde degerlendirecek. Tüm ögrencilerimize saglikli ve huzurlu bir tatil dönemi diliyorum.”
Kaynak: İHA