Vatandaslarin Endiseli Bekleyisi Sürüyor

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde evlerini çökme tehlikesine karsi tahliye eden vatandaslar bir an önce çözüm bulunmasini istedi.

Vatandaslarin Endiseli Bekleyisi Sürüyor
Manisa’nin Turgutlu ilçesinde bir insaatin temel çalismasinda meydana gelen toprak kaymasi nedeniyle evlerini terk eden vatandaslarin endiseli bekleyisleri devam ediyor. 4 evde yasayan 14 vatandasin tahliyesiyle baslayan süreçte vatandaslar yetkilileri çözüm bulunmasi için göreve çagirdi. Belediye Baskani Çetin Akin, Imar ve Fen Isleri ekipleri bölgede tekrar inceleme yaparken, evlerde oturan vatandaslar ise yetkilerden bir an önce çözüm beklediklerini belirttiler.

Bölge yasayan Tahsin Aydin, “Buraya insaat yapmak için izin almislar, kepçeci kazmis kazmis evin dibine kadar dayanmis, sonrada toprak çökmüs. Simdi bu evler tehlikede, aksamdan beri bekliyoruz, gelen bakip gidiyor, su ana kadar bir icraat yok. Evler çöksün diye mi bekliyorlar anlamadik. Yetkililerden ricamiz bir an evvel çok ivedi olarak buranin çaresini bulmak lazim” dedi.

Büyük bir gürültüyle beraber evlerinden kaçtiklari söyleyen mahalle sakinleri evsiz kaldiklarini belirterek çözüm bulunmasini istedi.
Kaynak: İHA