Merkezefendili Çocuklar Için Karne Senligi Düzenlenecek

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi, 2022-2023 egitim ögretim döneminin yariyilini tamamlayarak karnelerini alacak olan ögrenciler için ‘Karne Senligi’ düzenleyecek.

Merkezefendili Çocuklar Için Karne Senligi Düzenlenecek


Ögrencilere karne hediyesi olarak çesitli etkinlikler düzenleyen Merkezefendi Belediyesi faaliyetlerine devam ediyor. Karnelerini alan minikler, 21 Ocak Cumartesi ve 22 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek senlikte; müzik, dans, oyun ve eglenceye doyacak. Etkinlikler çerçevesinde ’Sevimli Kahramanlarin Sürprizi’ ve ’Neseli Orman Dostlari’ adli tiyatro oyunu, danslar, boyama, maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri yapilacak. 21 Ocak Cumartesi günü ’Sevimli Kahramanlarin Sürprizi’ isimli çocuk tiyatrosu 12.00, 13.30, 15.00 ve 16.30 saatlerinde 4 seans oynanacak. 22 Ocak Cumartesi günü ise ’Neseli Orman Dostlari’ isimli çocuk tiyatrosu 12.00, 13.30, 15.00 ve 16.30 saatlerinde 4 seans gerçeklestirilecek.

Hafta içi etkinlikler devam edecek

Ayrica yariyil tatilinde çocuklarin hayal gücünü artirma, dikkatini, zekasini, hafizasini ve kelime dagarcigini gelistirmek, ögrencilere okuma aliskanligi kazandirmak amaciyla ‘Masal Saati’ etkinligi düzenlenecek. Çocuklarin katilacagi kontenjan ile sinirli olan etkinlik, 23, 24, 26 ve 27 Ocak tarihlerinde saat 11.30’da Merkez Kütüphane’de gerçeklestirilecek. Masal Saati etkinligi için 0258 297 00 20 numarali hattan randevu olusturulmasi gerekiyor. Öte yandan 25 Ocak Çarsamba günü Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salonda ‘Masal Dünya’ adli tiyatro oyunu ücretsiz olarak gerçeklestirilecek. Merkezefendi Kent Tiyatrosu’nun hazirladigi gösteri 12.00, 13.30 ve 15.00 saatlerinde 3 seans oynanacak.

“Çocuklarimiz dolu dolu bir gün geçirecek”

Çocuklarin tatildeki bos zamanini faydali aktiviteler ile geçirmelerini önemsediklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için kültürel ve sanatsal etkinlikleri gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Her bir çocugumuz bizim için çok önemli ve degerli. Merkezefendi Belediyesi olarak gençlerimizi gelecege en iyi sekilde hazirlamak, egitim hayatlarina katkida bulunmak ve onlara aydinlik bir gelecek birakmak için birçok hizmet gerçeklestiriyoruz. Çocuklarimiza yariyil tatilinde iki gün sürecek ‘Karne Senligi’ etkinligimizi düzenleyerek hep birlikte eglenmek ve onlara moral olmak istiyoruz. Tüm ögrencilerimizi simdiden karnelerindeki notlarindan dolayi kutluyor, birbirinden güzel tiyatro gösterilerinin ve pek çok etkinliklerin yer alacagi karne senligimize tüm çocuklarimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA