Ipekyolu'nda 'Karne Senligi' Basliyor

Van’in Ipekyolu Belediyesi çocuklarin sömestr tatillerini keyifli bir sekilde geçirmeleri için “Karne Senligi” düzenliyor.

Ipekyolu'nda 'Karne Senligi' Basliyor
Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan 23 Ocak - 2 Subat 2023 tarihleri arasinda düzenlenecek olan gösterilerden toplamda 10 bin ögrencinin faydalanmasi hedefleniyor. Belediyecilik hizmetlerinin yani sira ilçede sosyal projelerle de adindan sik sik söz ettiren Ipekyolu Belediyesi, düzenleyecegi karne senliginde; tiyatro gösterileri, bubble show, ilizyon gösterileri, piton gösterisi, jimnastik gösterisi, jonglör ve ates show gösterileri ile çocuklarin yariyil tatillerini ücretsiz olarak eglenceli hale getiriyor.

Van Devlet Tiyatrosu, Merkez Anadolu Imam Hatip Lisesi, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Hacibekir Kültür Merkezinde sabah ve ögleden sonra düzenlenecek gösteriler tüm çocuklarin faydalanabilmesi amaciyla iki seans olarak organize edildi.

Etkinlikle ilgili açiklamalarda bulunan Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, “2022-2023 egitim ögretim sezonunun birinci dönemini tamamlayan ögrencilerimizin tatil sürelerini keyifli ve eglenceli kilmak amaciyla çesitli etkinlikler ve gösteriler düzenledik. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz bizler için çok önemli ve öncelikli. Ipekyolu Belediyesi olarak bu düsünce ve anlayisla çalismalar gerçeklestiriyoruz. Onlari gelecege en iyi sekilde hazirlamak, egitim hayatlarina katkida bulunmak ve onlara saglikli bir gelecek olusturmak amaciyla birçok hizmet gerçeklestirdik, gerçeklestirmeye de devam edecegiz. Çocuklarla her zaman bir arada olan Ipekyolu Belediyesi, çocuklarla birlikte gelecege yürüyor. Çocuklarimizin mutlu, özgür ve üretken oldugu bir Ipekyolu için çalisiyoruz. Çocuklarimiza karne günü etkinligi düzenleyerek hep birlikte eglenmek ve onlara moral olmak istiyoruz. Tüm ögrencilerimizi simdiden karnelerindeki notlarindan dolayi kutluyor, senligimize davet ediyorum” diye konustu.

11 gün sürecek karne senligi etkinliklerinden faydalanmak isteyenlerin Ipekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünden veya 04322170080 numarali telefondan ayrintili bilgiye ulasabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA