Egitimlerini Tamamlayan Türk Sanat Müzigi Korosu Kursiyerleri Kulakarin Pasini Sildi

Tosya Halk Egitim Merkezi tarafindan düzenlenen ‘Türk sanat müzigi korosu konseri vatandaslar unutulmaz bir gece yasatti.

Egitimlerini Tamamlayan Türk Sanat Müzigi Korosu Kursiyerleri Kulakarin Pasini Sildi
Milli Egitim Bakanligi tarafindan baslatilan ‘Sarkilar Bizi Söyler, Biz de Sarki Söyleriz’ projesi çerçevesinde Tosya Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan Türk sanat müzigi korosu kursu açildi. Müzik ögretmenleri Ali Cenap Günbulut ve Rifat Ugur Altintas tarafindan verilen egitimlerin tamamlanmasinin ardindan kursiyerler tarafindan konser düzenlendi.

Tosya Belediyesi Sehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen konsere Kaymakam Suat Hatam, Belediye Baskani Volkan Kavakligil, ilçe protokolü ve çok sayida vatandas katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan açilis konusmasini Tosya Halk Egitim Merkezi Müdiresi Nesrin Avci yapti. Katilimcilara tesekkür ederek konusmasina baslayan Avci, Milli Egitim Bakanligi tarafindan baslatilan ‘Sarkilar Bizi Söyler, Biz de Sarki Söyleriz’ projesi çerevesinde Halk Egitim Merkezi Müdürlügü bünyesi Türk sanat müzigi korosu kursu açtiklarini söyledi.



Konusmanin ardindan Türk Sanat Müzigi Korosu tarafindan seslendirilen birbirinden degerli koro ve solo sarkilar, dinleyenleri mest etti. Koro salonu dolduran izleyicilerden büyük alkis aldi.

Konserin ardindan koro üyelerine plaket ve kursiyerlere de kurs bitirme belgeleri verildi.

Kaynak: İHA