Bulanik IMKB'de Tayini Çikan Ögretmenlere Veda Yemegi

MUS – Mus’un Bulanik ilçesindeki Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yaparken baska illere tayini çikan ögretmenler için veda yemegi düzenlendi.

Bulanik IMKB'de Tayini Çikan Ögretmenlere Veda Yemegi
Bulanik Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan tayini çikan Metal Ögretmeni Mehmet Resit Tekdemir, Metal Ögretmeni Nebi Temelli ve Mobilya Dekorasyon Ögretmeni Özkan Yaman için veda yemegi düzenlendi.

Yemekte konusan Okul Müdürü Ali Çiçekli, meslektaslarina basarilar dileyerek, “Kurumumuzda görev yaptiklari süre içerisinde göstermis olduklari fedakârlik, basari ve samimiyetten dolayi ögretmenlerimizin hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Yeni okullarinda da ayni sekilde basarili olacaklarina yürekten inaniyorum. Biz ögretmen arkadaslarimizla sadece resmî olarak ayrildik. Kendilerine hem okulumuzun hem de gönlümüzün kapilari her zaman ardina kadar açiktir. Sizleri hiçbir zaman unutmayacagiz. Yeni neslimizi yetistirecek ögretmen arkadaslarima cani gönülden basarilar diliyor, saygilar sunuyorum” dedi.

Sube Müdürü Metin Aral da, tayini çikan ögretmenlere yeni okullarinda basarilarinin devamini diledi.

Sube Müdürü Mustafa Ercan ise ögretmenlere gidecekleri okulda basaralar dileyerek, “Gideceginiz okulda basarili olacaginiza inancim tamdir. Sizlere ailenizle birlikte saglikli ve huzurlu yasam diliyorum” ifadelerini kullandi.

Tayini çikan ögretmenler de, kendileri için hazirlanan etkinlikten dolayi okul idaresine ve emegi geçen herkese tesekkür ettiler.

Daha sonra sube müdürleri Metin Aral ve Mustafa Ercan ile Okul Müdürü Ali Çiçekli tarafindan tayini çikan ögretmenlere plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA