Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Basin Mensuplarimiza Destek Olmaya Devam Edecegiz'

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, basinin milletimizin müsterek sesi, gözü ve kulagi oldugunu belirterek, "Toroslar Belediyesi olarak her zaman oldugu gibi meslek ilkeleri ve degerlerini ön planda tutarak kamuoyunu dogru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basin mensuplarimiza destek olmaya devam edecegiz" dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Basin Mensuplarimiza Destek Olmaya Devam Edecegiz'
Bir dizi programlara katilmak üzere İçel’e gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Baskani Yilmaz Karaca, Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’i ziyaret etti. TGF Genel Baskan Yardimcisi Levent Altun, TGF Basin Vakfi Genel Baskan Yardimcisi Oguzhan Bayrak, TGF Genel Baskan Yardimcisi ve İçel Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baskani Rüstem Kaya Tepe, TGF Yüksek Istisare Kurulu Baskan Yardimcisi Turgay Demirtas ile İçel Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerinin de hazir bulundugu ziyarette, Baskan Yilmaz’a basin mensuplarina sundugu desteklerinden dolayi tesekkür plaketi takdim edildi.

"Basin milletimizin gözü, kulagidir"

Plaketini TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca’dan alan Yilmaz, tüm gazetecilere çalismalarinda basarilar ve kolayliklar diyerek her zaman yanlarinda ve destekçileri olmayi sürdüreceklerini söyledi.

Yilmaz, "Basin, milletimizin müsterek sesi, gözü, kulagidir. Gazetecilik, fedakârlik, sorumluluk isteyen ve zor sartlar altinda yapilan önemli bir meslektir. Toroslar Belediyesi olarak her zaman oldugu gibi meslek ilkeleri ve degerlerini ön planda tutarak kamuoyunu dogru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basin mensuplarimiza destek olmaya devam edecegiz. TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca ve kiymetli genel baskan yardimcilari ile MGC Baskani Rüstem Kaya Tepe ve degerleri yönetimine nazik ziyaretleri için tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Ziyaret sirasinda Toroslar’da hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgiler de veren Baskan Yilmaz, TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca’ya Türk dili, kültürü ve tarihinin en degerli anitlarindan olan Orhun Yazitlarinin minyatür örnegi ile Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Egitim Kurslari (TORTEK) bünyesinde kagit rölyeften hazirlanan Atatürk portresi hediye etti.
Kaynak: İHA