Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'deki Hizmet Maratonumuz Sürecek'

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti MKYK ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Saim Balat ve dernek yönetimini ziyaret etti.

Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'deki Hizmet Maratonumuz Sürecek'
Battalgazi için ortak akilla hareket edip ilçeye deger katma hedefiyle adim atmadik yer, çalinmadik kapi, ziyaret edilmedik sivil toplum kuruluslari birakmadigi bildirilen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti MKYK ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Saim Balat ve dernek yönetimini ziyaret etti. Baskan Balat ve yönetimiyle uzun uzun istisarede bulunan Milletvekili Tüfenkci ve Baskan Güder, dernegin faaliyetleri hakkinda Baskan Balat’tan bilgilerde aldi.

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Saim Balat, gerçeklestirilen ziyaretten ötürü Milletvekili Tüfenkci ve Baskan Güder’e tesekkürlerini iletti.

“Günün her saatinde hemserilerimizle birlikteyiz”

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de devamli yükselen bir hizmet çizgisinde çalistiklarina dikkat çeken Baskan Güder, “Halkimiza, ilçemize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Biz büyük bir aileyiz. Aileyi aile yapan konu ise her zaman istisaredir. Ilçemizde istisare kültürüne büyük önem veriyoruz. Tabi ki sorunlar olabilir ama sorunlarimizi konusarak, konustuktan sonra da çözüme kavusturarak sonuca ulasiyoruz. Sorunlar, çözülmek için vardir. Hiçbir ayrim gözetmeksizin herkese kaliteli hizmet sunmanin, vatandaslarimizin hayat standartlarini yükseltmenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafindan örnek alinmasinin temelinde, istisare kültürünü canli tutmamiz ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardir. 2019 yilindan bu yana ilçemizde sürdürdügümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek” seklinde konustu.



“Türkiye’nin her yerinde hizmet ürettik”

AK Parti olarak Türkiye’nin her yerinde hizmet ürettiklerinin altini çizen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Kökenleriniz farkli illerden de gelse sizler Malatya’nin büyümesine ve gelisimine katki saglayan kisilersiniz. Bizler sizleri hiçbir zaman yabanci görmedik. Bizler sürekli vatandaslarimizla, derneklerimiz ile iç içeyiz. Nerede bir sorun varsa bizler mutlaka oradayiz. Sorunlarimizi çözme noktasinda halkimizla birlikte yol aliyoruz. AK Partimizin siyaset anlayisinda da ayristirma yoktur, birlestiricilik ve kardeslik vardir. AK Parti olarak sözü her zaman millete verdik. Sunu unutmamak gerek, Türkiye’nin birligi ve beraberligi çok önemlidir. Türkiye’nin gelisimi için hep birlikte verdigimiz mücadeleye katki sunan herkese sükranlarimizi sunuyoruz. Türkiye’nin bölgede rota belirleyen bir ülke konumundaysa eger bu Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan sayesindedir. Bizlere de burada düsen en büyük görev Cumhurbaskanimiza her platformda destek vermektir. Amerika Baskani Joe Biden eger Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan gitsin diyorsa, burada bir hesap ve art niyet aramak lazim. Fransa Cumhurbaskani Emmanuel Macron, Orta Dogu’da Türkiye olmasin diyorsa eger burada art niyet aramak lazim. Türkiye’nin gönül cografyasiyla iliskisini kesmesini istiyorlar. Ayasofya’yi zincirlerinden kurtarma cesaretini gösteren bir lider varsa, Türkiye’de çözülemez sorunlari çözebilecek iradeyi ortaya koyabilen bir lider varsa ve bu liderin adi Recep Tayyip Erdogan ise ona en büyük destegi vermemiz lazim. Eski düzeni özleyenlere inat, 2023 seçimlerinde de Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye destegimizi esirgemememiz lazim. Bugüne kadar söz verdigimiz ne varsa yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. 3600 ek gösterge konusunu çözüme kavusturduk. EYT sorununu AK Parti çikarmadi, AK Parti sorunu çözdü. Sözlesmeli personelimize kadro verdik. Bunlar kolay isler degil. Türkiye’nin her yerinde hizmet ürettik. Hizmetlerimizi saymaya kalksak inanin gün yetmez. Malatya’ya da hizmet noktasinda çok güzel kazanimlar kazandirdik. Bizler Malatya’yi büyütmenin gayreti içerisindeyiz, küçültmenin degil” dedi.

Kaynak: İHA