AK Parti Heyetinden Kaçirilan Kizin Ailesine Ziyaret

AK Parti heyeti önceki gün Adiyaman’da, bir sahis tarafindan kaçirilan ve polis ekiplerince bulunan 4 yasindaki kizin ailesini ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti.

AK Parti Heyetinden Kaçirilan Kizin Ailesine Ziyaret
AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, Merkez ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Kadin Kollari Baskani Saliha Diler ve Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe, Adiyaman’da sokakta oynarken kaçirilan 4 yasindaki H.U’nun güvenlik ekiplerince bulunmasinin ardindan Usu ailesini ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti.

Aileyle yakindan ilgilenen AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, tüm Türkiye’yi hüzne bogan bu süreci yakindan takip ettiklerini belirterek, “Müjdeli haberi aldigimiz andan itibaren duygularimiza hakim olamadik. Gerçekten çok mutlu olduk. Bugün de ailemizin mutluluklarina ortak olmak için hem kendilerini ziyaret etmek istedik hem de Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in selamlarini ilettik. Gerçekten bu duyguyu tarif etmek imkansiz. Hele hele bir kiz çocugun kaçirilmasinin acisini en çok anne ve babalar derinden hisseder. Elbette su ayrinti da son derece önemli, olayin ilk basindan itibaren Adiyaman Emniyet Müdürlügümüzün kurdugu özel ekiple birlikte çevredeki yüzlerce kamera incelenerek yaklasik 12 saatlik kamera görüntüsü taranmistir. Son kamera görüntüsünün tespit edildigi alan daraltilarak yapilan çalismalar neticesinde kizimizin Sanliurfa iline götürüldügü tespit edilerek özel ekip Sanliurfa’da görevlendirilmistir. Sanliurfa Emniyet Müdürlügü ile yapilan koordineli çalismalar neticesinde çocugun kaybolmasinin üzerinden 24 saat geçmeden süpheli yakalanarak gözaltina alinmis ve kizimiz da ailesine teslim edilmistir.

Bu titiz çalismayi yürüten basta Adiyaman Il Emniyet Müdürlügümüz olmak üzere tüm güvenlik görevliliklerimize tesekkür ediyorum. Bu mutlu haberi aldiktan sonra teskilatimizla, mahalle baskanimizla ve mahalle muhtarimizla ailemizi ziyaret ettik ve her daim yanlarinda oldugumuzu belirttik. Usu ailesinin hüznün emniyet teskilatimizin gayretleriyle sevinç gözyaslarina birakmasi hepimizi hem duygulandirdi hem de mutlu etti. Rabbim bir daha bu acilari, bu sikintilari kimseye yasatmasin. Rabbim tüm evlatlarimizi korusun” diye konustu.

Usu ailesi ise ziyaretten ötürü AK Parti heyetine tesekkür ederek süreçle ilgili bilgiler vererek, Adiyaman Emniyetine tesekkür etti.
Kaynak: İHA