Harlek Termal Otel'deki Toplantida Konusan Baskan Isik Açiklamasi '2023 Proje Yilimiz Olacak'

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, mahalle muhtarlari ile Ilica Harlek Termal Otel’de bir araya geldi. Baskan Isik, göreve geldigi süreçten günümüze kadar geçen süredeki çalismalari ve önümüzdeki dönemde yapimina baslanacak projeler hakkinda bilgiler verdi.

Harlek Termal Otel'deki Toplantida Konusan Baskan Isik Açiklamasi '2023 Proje Yilimiz Olacak'
Mahalle muhtarlarinin sorunlarini ve isteklerini her firsatta dinleyen, taleplerini önemseyen, sorunlarini yerinde inceleyen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Ilica Harlek Termal Otel’de tüm mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Toplantida konusan Baskan Isik, 2023’ün Cumhuriyet’in 100. yili olmasina dikkat çekerek, bu yilin her zamankinden daha fazla önemli oldugunu vurgulayarak, bu senenin proje senesi oldugunu büyük projelerinin tamaminin bu sene içerisinde hizmete girecegini vurguladi.

Toplantinin basinda tüm muhtarlara, 2023 yili ile ilgili iyi dileklerini ileten Baskan Isik, bu senenin ’hayirli olmasi’ni dileyerek, 2022 yilinda mahallere yapilan yatirimlardan tek tek bahsederek ortak bir uyum içerisinde çalismanin büyük öneminden bahsetti.

Mahalle muhtarlari söz alarak, mahalleleriyle ilgili istek ve önerilerini ilk agizdan Baskan Alim Isik’a aktaran muhtarlar, böyle bir organizasyona ev sahipliginden dolayi Kütahya Belediyesi’ne tesekkürlerini ilettiler.

Etkinlikte, Kütahya Muhtarlar Dernegi Baskani Kadir Mandal, Baskan Isik’a göstermis oldugu ilgiden dolayi tesekkürlerini sunarak günün anisina hediye takdiminde bulundu.

Baskan Isik, toplantida yapim ihalesi tamamlanan ve yapimina baslanan projelerle birlikte diger projelerin durumlari hakkinda muhtarlara yaptigi sunum ile bilgiler verdi.

Toplanti programina; MHP Kütahya Merkez Ilçe Baskani Ayhan Toy, Belediye Baskan Yardimcilari Murat Arik ve Ertugrul Cevahir katildi.

Kaynak: İHA