Erzurum Orman Bölge Müdürlügü 2022 Yili Faaliyetleri Ile 2023 Yili Program Ve Hedefleri Degerlendirildi

Erzurum Orman Bölge Müdürlügü Yasar Öztas egitim merkezinde 2022 yili faaliyetlerinin degerlendirildigi ve 2023 yili program ve hedeflerinin ele alindigi toplanti yapildi.

Erzurum Orman Bölge Müdürlügü 2022 Yili Faaliyetleri Ile 2023 Yili Program Ve Hedefleri Degerlendirildi
Bölge Müdürü Oktay Ayatay baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Bölge Müdür Yardimcilari, Sube Müdürleri, Etüt Proje Basmühendisleri, Isletme Müdürleri ve Fidanlik Müdürü katildi.

Toplantinin açilis konusmasinda 2023 yilina dair temennilerini belirtilen Bölge Müdürü Ayatay sunlari kaydetti: “Toplantimizin ve yeni yilin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Geçtigimiz 2022 yilindaki yogun çalismalarimiza devam edecegiz. 2022 yilinda basarili çalismalar yaptik, basari hiçbir zaman tesadüf degildir. Bu basari; dogru planlama, azimli personel ve uyumlu ekip çalismasi ile mümkündür. Ayni sekilde bu yil da tüm programlarimizi eksiksiz olarak tamamlayarak yilsonu hedeflerimize ulasacagimiza inaniyorum" dedi.

2022 yili faaliyetleri ile 2023 yili programlarinin degerlendirildigi toplantida, ormancilik faaliyetleri ile diger is ve islemlere iliskin çalismalarda izlenilecek yol haritasi ele alindi. Yil sonu hedeflerine ulasilmasi için alinmasi gereken tedbirlerin de görüsüldügü toplantida; yeni yöntemler, ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri degerlendirildi.

Toplantinin sonunda Bölge Müdürü Ayatay, tüm Sube ve Isletme Müdürlerine gösterdikleri özverili çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA