Çameli Belediyesi 2023 Yilinda Çalismalara Hiz Verdi

Çameli Belediyesi 2023 yilinda hayata geçirecek oldugu projelerin tamamlanmak üzere oldugunu ve belirli mahallelerde gölet çalismalarinin devam ettigini söyleyen Baskan Arslan, “Gölhisar yol insaatimizda 2023 yilinda insallah hizlanarak devam edecektir” diye konustu.

Çameli Belediyesi 2023 Yilinda Çalismalara Hiz Verdi


Denizli’nin Çameli ilçesinde birçok projelere imza atan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, 2023 yilinda hayata geçecek olan projeleri açikladi.

Ilçede bulunan gençleri sporla bulusturmak için ciddi yatirimlar gerçeklestiren Baskan Arslan, gençlik merkezinin ihalesinin yapildigini açikladi.

2023 yili Ocak ayi itibariyle ilk dogalgaz aboneliginin imzasini atan Arslan, dogalgaz dagitim hattinin tamamlanmasiyla birlikte basvurularini gerçeklestiren halkinda dogalgazla bulusacagini belirtti.



“Çameli ovasi toplulastirma çalismasi hizla devam ediyor”

2023 yilinda hayata geçecek olan bazi projelerden bahseden Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Bu yil Spor Toto’nun ve Gençlik Spor Bakanliginin destekleriyle sporla ilgili ciddi yatirimlar yaptik. Suanda da en son gençlik merkezimizin ihalesi yapildi. Insaat çalismalarimiz devam ediyor, çok yakin bir zamanda tamamlanacaktir. Yine 2022 yilinda Çameli merkezinde ilk dogalgaz temelini attik. Suanda yaklasik 2 kilometrelik iletim hattini dagitim sirketi tamamlamis durumdadir. Devlet Su Islerimizin (DSI) yapmis oldugu su anda Güzelyurt insaatimiz tamamlanmak üzere ardindan Cumalani Gölet’imiz tamamlanacak. Diger göletlerimizin ihalesi yapildi, bazilarinin projesi yapiliyor. O anlamda bereketli bir sezon geçirmis olduk. Tarim Bakanligimizin Çameli ovasi toplulastirma çalismasi hizla devam ediyor. 5 Mahallede bu durum tamamlanmis üzere 2 mahallede tamamlanmis olacak. Üst yapi çalismalarini da tamamlamis olacagiz. Merkez hükümetimizin Dariveren, Dedebag etabinda eksik kalan yerlerle ilgili sicak asfalt çalismalarimiz tamamlanmak üzeredir. Gölhisar yol insaatimizda 2023 yilinda insallah hizlanarak devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA