Nazilli'ye 70 Milyonluk Yatirim Için Imzalar Atildi

Nazilli Belediyesi ile Devlet Su Isleri Aydin Bölge Müdürlügü arasinda imzalanan protokol çerçevesinde ilçede su baskinlarinin önlenmesi için 70 milyonluk proje hayata geçirilecek.

Nazilli'ye 70 Milyonluk Yatirim Için Imzalar Atildi


Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ev sahipliginde, Devlet Su Isleri 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoglu ile beraberindeki heyet, Nazilli’de yagislardan dolayi taskinlarin meydana geldigi bölgeleri karis karis inceledi. Hasköy, Pinarbasi, Yildiztepe kuru dere mevkiindeki taskin bölgelerini yerinde inceleyen heyet, detayli çalismalar ve hayata geçirilecek projelerle su taskinlarinin tarihe gömülecegini kaydetti.



Nazilli’nin en büyük sorunlarindan birinin kalici olarak çözülmesinden dolayi büyük mutluluk duydugunu belirten Baskan Özcan, “Bu projede emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Nazillimizin ivedi sekilde çözülmesi gereken sorunlarindan biri taskinlardi. Devlet büyüklerimize konuyu ilettik. Sag olsunlar hizli bir sekilde çözümü noktasinda harekete geçtiler. Projenin detaylarini da kamuoyu ile paylasacagiz. Insallah bu bölgelerde yogun yagislarda bir sorun yasamayacagiz. Nazillimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA