Pendik'te Rehine Krizi Açiklamasi Ikna Etmek Için Saatlerce Ugrastilar

Pendik’te bulunan özel bir hastanenin otoparkinda sinir krizi geçiren genç sevgilisini rehin aldi. Sahis daha sonra polis ekipleri tarafindan ikna edilerek gözaltina alindi.

Pendik'te Rehine Krizi Açiklamasi Ikna Etmek Için Saatlerce Ugrastilar


Olay dün gece saat 00.30 siralarinda Pendik Kurtköy Mahallesi, Kahraman Sokak’ta bulunun Ersoy hastanenin otoparkinda meydana geldi. Iddiaya göre, Mustafa Ç., iki hafta önce çalistigi fabrikadan isten atildi. Nisanlanma asamasinda olan eli silahli sahis hastanede bilgi islemde çalisan Dilek A. ile görüsmek istedi. Görüsme teklifine olumsuz yanit alan genç sinirlenip yaninda getirdigi tabancayla hastaneyi basip Dilek A. ile hastane otoparkina indi. Bir süre tartistiktan sonra sahis, açik alanda bulunan hastane otoparkinda havaya iki el ates açti. Daha sonra tabancayi sevgilisinin basina dayayan Mustafa Ç., etrafa korku dolu anlar yasatti.

Hastanen otoparkina çok sayida polis sevk edildi

Hastane çalisanlarinin ihbari üzerine olay yerine gece bekçileri ile polis ekipleri ekipleri sevk edildi. Sahis, 1 saatin sonunda polis ekipleri tarafindan ikna edilerek gözaltina alindi. Olay yeri inceleme ekipleri otoparka gelerek inceleme baslatti. Sevgilisini yaklasik 1 saat rehin alan Mustafa Ç.’nin o anlari kameraya yansidi.
Kaynak: İHA