Engelsiz Hobi Atölyelerinde Yeni Dönem Kayitlari Basliyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Engelsiz Hobi Atölyelerinde güz dönemi basliyor. 16 farkli bransta faaliyet gösterecek olan atölyeler için kayitlar 3 Ekim Pazartesi günü alinmaya baslayacak. Kurslarin ilk ders zili ise 10 Ekim Pazartesi günü çalacak. Ayrintili bilgiye ise 444 40 54 (3737) numarasindan ulasilabilecek.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügü tarafindan Sosyal Gelisim Merkezi’nde gerçeklestirilen ‘Engelsiz Hobi Atölyeleri’nde yeni dönem basliyor. 16 farkli bransta engelli bireylere egitimlerin sunulacagi atölyeler için kayitlar 3 Ekim Pazartesi günü alinacak. Ilk ders zili ise 10 Ekim Pazartesi günü baslayacak. Kursiyerler aileleri ile birlikte atölyeler için Sosyal Gelisim Merkezi’nde kayitlarini yaptirabilecek.

Engelli bireylerin sosyal çalismalara katilmalari, yeteneklerini kesfetmeleri için gerçeklestirilen atölyeler, aileler ve kursiyerler tarafindan ilgiyle takip ediliyor. Seramik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, ahsap boyama atölyesi, engelsiz marifetli eller, mutfak atölyesi, Filografi, okuma yazma atölyesi, hayat güvenligi atölyesi, resim atölyesi, taki tasarimi atölyesi, baglama, koro, piyano, halk danslari, drama ve ritim atölyeleri gibi genis yelpazeye sahip olan hobi atölyelerinde dersler 10 Ekim Pazartesi günü baslayacak. Engelsiz bireyler atölyelerde hem ögrenecek hem de yeteneklerini kesfedecek. Engelsiz Hobi Atölyelerine iliskin ayrintili bilgiye ise 444 40 54 (3737) numarasindan ulasilabilecek.
Kaynak: İHA