Büyüksehir Zabitasina 20 Yeni Araç

Samsun Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi’na 20 yeni araç alindi.

Büyüksehir Zabitasina 20 Yeni Araç
Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi her geçen gün kurumsal yapisini güçlendiriyor. Bu amaçla 205 personel ile hizmet veren Zabita Daire Baskanligi bünyesine 20 yeni araci daha katti. Araçlarin hizmete girmesi nedeniyle Bandirma Vapuru’nda Zabita Daire Baskani Abdülkadir Dizman, zabita birim amirleri ve çok sayida zabitanin katilimiyla tören düzenlendi.

Zabita Daire Baskani Abdülkadir Dizman, görev, yetki sorumluluk alanlari içerisinde huzur, güven, düzeni saglamak, vatandasa sevgi, hosgörü ve güler yüzle hizmet anlayisi ile çalistiklarini söyledi.

Dizman, "Sahadaki çalismalarimizda ekipmanlarimizin nitelikli ve hizli olmasi, bizim daha iyi hizmet vermemizi sagliyor. Burada tabii Baskanimiz Mustafa Demir’in bize verdigi destek de çok önemli. Baskanimizin ekip ve ekipman destegiyle ve çizdigi dogrultuda, Samsun’a daha iyi hizmet etmeye devam edecegiz" diye konustu.



“Zabita bizim halka açilan penceremizdir”

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir de vatandaslarin belediye zabitasinin vermesi gereken hizmeti en iyi sekilde almasi için hizmetlerin ve yatirimlarin devam edecegini ifade etti.

“Zabita bizim halka açilan penceremizdir” diyen Büyüksehir Belediye Baskani Demir, "Yenilenen ve güçlenen hizmet araçlarimizla ekiplerimizin daha hizli ve kaliteli hizmet üreteceklerine inaniyorum. Uzun yillar hizmet verecek olan araçlarimiz çalismalarimizda bize büyük kolaylik saglayacak. Zabita birimimiz güler yüzle hizmet anlayisi, ciddiyet içerisinde, adil, hukukun ve mevzuatlarin verdigi yetkiler çerçevesinde hiçbir ayrim yapmadan disiplin içerisinde kamu düzenini saglamak ve vatandasa en iyi hizmeti vermek için çalismaktadir. Bu hizmet anlayisi, deneyimli personelimiz ve teknik donanimizla vatandaslarimiza hizmet vermeye devam edecegiz. Yeni araçlarin da hayirli olmasini diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA