Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Selçuklu Çocuklarimizla Güzel'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde Sancak Mahallesi Sancaktepe Helvaci Haci Yusuf Camisinde vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Selçuklu Çocuklarimizla Güzel'
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde mahalle sakinleri ile istisarelerine devam ediyor. Istisarelerin ve görüs alisverislerinin temel alindigi Cuma Bulusmalarinin bu haftaki adresi Sancak Mahallesi oldu. Baskan Pekyatirmaci, Sancaktepe Helvaci Haci Yusuf Camisinde kilinan namazin ardindan vatandaslarla bir araya geldi. Cuma Bulusmasinda Baskan Pekyatirmaci’ya AK Parti Konya Il Baskan Yardimcisi Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Konya Il Müftüsü Ali Öge, Selçuklu Ilçe Müftüsü Nusret Karabiber, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu da eslik etti.

"Çocuklarimizin mutlulugu için gayret gösteriyoruz"

Çocuklar tarafindan yogun ilgi ile karsilanan Baskan Pekyatirmaci, onlarla birlikte olmaktan duydugu mutlulugu ifade etti.

Baskan Pekyatirmaci, "Çocuklarimiz bizim için çok degerli, kiymetli. Onlar bizim gelecegimiz. Bu sebeple onlar için her zaman her seyin en iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Biz çocuklarimizla birlikte olmaya, hemsehrilerimizle birlikte olmaya devam edecegiz. Gelecege donanimli bireyler olmalari için her türlü çalismalara destek veriyoruz. Çocuklarimizin milli ve manevi degerlerle yetismeleri için her türlü ortami sunmaya özen gösteriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak onlarin mutlu olabilecegi etkinlikleri düzenliyoruz ve düzenlemeye de devam edecegiz. Çocuklarimizin yüzlerindeki tebessüm bizleri de mutlu ediyor. Onlarin mutlulugunu önemsiyoruz" dedi.

Cuma namazinin ardindan Sancaktepe Helvaci Haci Yusuf Camisinin hayirseverleri ile bir araya gelen Baskan Pekyatirmaci, Il Müftüsü Öge ve Ilçe Müftüsü Karabiber caminin yapiminda katkida bulunan hayirseverlere tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA