Karacabey Belediyesi'nden Ögrencilere Anlamli Destek

Karacabey Belediyesi tarafindan, ilçe genelindeki 360 ögrenciye kiyafet destegi verildi.

Karacabey Belediyesi'nden Ögrencilere Anlamli Destek
Karacabey Belediyesi, ögrencilere giyim destegi saglayarak yüzleri güldürdü. Belediyeye bagli Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan, toplamda 360 ögrenciye 162 bin lira tutarinda kiyafet destegi verildi.

Ögrencilere yönelik desteklerini araliksiz sürdüren Karacabey Belediyesi, çocuklarin kislik giyim ihtiyacini karsilarken, Belediye Baskani Ali Özkan da çocuklarin ihtiyaç duyduklari her an yanlarinda olmaya devam edeceklerinin altini çizdi.

Gelecegimiz olan ögrencilere sahip çikmayi ve onlarin ihtiyaçlarini karsilamayi en önemli vazifelerden biri olarak gördüklerini ifade eden Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, sosyal belediyeciligi her zaman ön planda tutuyoruz. Ihtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklarimiza yönelik sosyal yardimlarimiz da yil boyunca devam etmektedir. Bu sayede hem vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsiliyor, hem de gönüllere dokunuyoruz. Özellikle çocuklarimizi sevindirmek bizim için paha biçilemez. Bu anlamda her zaman desteklerimiz devam edecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA