Dügünde Damat Ve Gelini Duygulandiran Hediye

Karaman’in Ermenek ilçesinde yasayan Murat Yesil ve esi Çisem Yesil dügün günü karsilastiklari sürpriz ile duygu dolu anlar yasadi.

Dügünde Damat Ve Gelini Duygulandiran Hediye
Ermenek ilçesinde yapilan dügünde Yesil çifti ve misafirler doyasiya eglendi. Genis katilimin oldugu dügünün son bölümünde ise genç çifti bir sürpriz bekliyordu. Babalarini yillar önce kaybeden çifte damadin kardesi tarafindan hediye edilen tablo duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu. Tabloda kendi nikah fotograflari ile babalarinin fotografini gören çift aglamamak için kendilerini zor tuttu. Damat Murat Yesil babasi Murat Mustafa Yesil’i 2001 yilinda, gelin Çisem Yesil ise babasi Ahmet Dagcan’i 2017 yilinda kaybetti.

Tabloyu yaptirip dügün sonu agabeyi ve yengesine hediye eden Sule Doganay, "Kardesim ve babam birbirlerini çok seviyorlardi ve biz çok küçük yasta babamizi kaybettik. Dolaysiyla çok az sayida fotografimiz oldugu için bende yengem ve abimin babalari ile bir fotografinin olmasini istedim. Onlarinda hosuna gidecegini düsündüm. Sosyal medyada bir sayfada görmüstüm daha önce. Yaptirdim fotograf elime ulasti. Dügün günlerinde bunu verirsem, onlarinda yanlarinda oldugunu hissetmeleri için ve anlamli bir hediye olacagini düsündügüm için verdim. Güzel anilar yasadik, hem duygusal oldu, hem mutlu olduk. Benim içinde farkli bir duyguydu, mutluyduk, huzurluyduk’’ dedi.

Ilçede asçilik yapan damat Murat Yesil ise "Babamin dügünümde yanimda olmasini isterdim. Ayni sekilde esimde babasini yillar önce kaybetti. O da babasinin yaninda olmasini isterdi. Babamizin özlemi ve o gün yanimizda olmayisi bizi üzmüstü. Fakat kardesim yapmis oldugu bu sürpriz ile dügün günü bize babamizi yanimizdaymis gibi hissettirdi. Bu düsünceli davranisi için kardesime tesekkür ediyorum. Tabloyu ilk gördügümde duygulandim. Aglamamak için ve çevremdeki insanlara bu kadar duygu yüklendigimi belli etmemek için tuttum kendimi. Keske yanimizda olsaydi dedigimiz insanlar sonuçta. Yillarca görmedikten sonra o günde orada yanimizdaymis gibi hissettigim için duygularima hakim olamadim, duygulandim" diye konustu.

Kaynak: İHA