Çaldigi Çantanin Içindeki Kredi Karti Ile Alisveris Yapti Yakayi Ele Verdi

Arnavutköy’de bir pizza dükkaninda yemek yiyen müsterinin dalginligini firsat bilen hirsizlar kadinin çantasini alarak kaçti. Çantanin içerisinde bulunan kredi karti ile market alisverisi yapan hirsizlardan biri yakayi ele vererek polisin takibi sonucunda yakalandi. Süphelinin geçmiste islemis oldugu suçlardan dolayi 11 yil kesinlesmis hapis cezasi oldugu ögrenildi.

Çaldigi Çantanin Içindeki Kredi Karti Ile Alisveris Yapti Yakayi Ele Verdi
Arnavutköy’de 16 Eylül günü bir pizza dükkanina giderek yemek yiyen D.Y.Y.‘nin dalginligindan faydalanan M.M. ve bir diger süpheli kadinin çantasini çalarak kayiplara karisti. Olayin ardindan D.Y.Y. polis ekiplerine haber vererek sikayetçi oldu. Güvenlik kamerasini inceleyen ekipler, çantayi çalan süphelilerden birinin 31 suç kaydi olan, ‘çocuga cinsel istismar’ ve ‘silahli yagma’ suçlarindan da 11 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan M.M. oldugunu tespit etti. Ekipler sahsin yakalanmasina yönelik genis çapli çalisma baslatirken sahsi kredi karti ile yapmis oldugu alisveris ele verdi.

Marketten 3 bin 500 TL alisveris yapti yakalandi

Çaldigi çanta içerisinde bulunan kredi karti ile bir markete giren M.M., kartin temassiz özelligini kullanarak 3 bin 500 TL’lik alisveris yapti. Polis kartin kullanildigini tespit ederek zanliyi kiskivrak yakaladi. Yakalanan M.M. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA