MASKI'den Yagmur Suyu Hatti Ve Yeni Su Kaynagi Çalismalari
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü tarafindan Salihli ilçesine bagli Kapanci Mahallesinde kismi yagmur suyu hatti döseme çalismasi gerçeklestirilirken, Sarigöl ilçesine bagli Selimiye Mahallesi’ne saniyede 4,5 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu daha açildi.

Ziyaretin sonunda Mahalle Muhtari Ali Ortayol’a, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.
MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, “17 ilçemizin tamaminda vatandasimizin yanindayiz. Çalismalari bizzat mahallelere giderek yakindan takip ediyoruz. Kapanci Mahallemizde bu yil içerisinde bir yagmur suyu hatti döseme çalismasi yaptik. Muhtarimizdan gelen talep sonrasinda Kapanci’yi ziyaret ederek dogrudan sahada incelemelerde bulunduk. Mahallemizde ilave yeni hat döseme isleri de planliyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün öncülügünde hemsehrilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.
Selimiye’de yeni su kaynagi çalismalari sürüyor
MASKI Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslara saglikli ve kesintisiz içme suyu temini için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Içme Suyu Dairesi Baskanligi, Sarigöl ilçesine bagli Selimiye mahallesine yeni bir içme suyu kaynagi kazandirmak için bir sondaj çalismasi daha yapti. Saniyede 4,5 litre verime sahip suya ulasilan sondaj, yapilacak testlerin olumlu sonuçlanmasinin ardindan hat baglantilari yapilarak mahallelerin kullanimina sunulacak.
