Gençlik Merkezi'nde Ögrenciler Horonla Moral Buluyor

Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) egitiminin verildigi Bagcilar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde her gün teneffüslerde renkli görüntüler yasaniyor. Üniversite sinavina hazirlanan kursiyerler, dinlenmek için verilen arayi Karadeniz müzikleri esliginde horon oynayarak degerlendiriyor.

Gençlik Merkezi'nde Ögrenciler Horonla Moral Buluyor
Bagcilar’da 15-28 yas grubu gençlere bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda egitim hizmeti veren Bagcilar Belediyesi Gençlik Merkezi geçen hafta yeni döneme basladi.

Gençlerin ikinci adresi haline gelen Gençlik Merkezi binasi, her yas grubundan gençle dolup tasti. YKS’ye hazirlik kurslarinin teneffüslerinde ise cosku dolu anlar yasaniyor. Dersten çikan heyecanli gençleri Karadeniz müzikleri karsiliyor. El ele tutarak uzun kuyruk olusturan kursiyerler, birlikte dakikalarca horon oynuyor.

“Tam bir aile ortami”

YKS’ye hazirlandigini söyleyen Aleyna Nil Yüksel, “Dershaneye gittim ama burasinin daha güzel olacagini düsündügüm için buraya geldim. Ayni zamanda folklor kursuna katilmayi da düsünüyorum. Hem ögretici hem eglenceli çok güzel bir yer burasi. Bizi sarkilarla güler yüzle karsiladilar. Ögretmenler, arkadaslar herkes çok iyi. Tam bir aile ortami. Bize bu ortami sunan Bagcilar Belediye Baskanimiz Abdullah Özdemir’e ve emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA