SUBÜ'nün +1 Egitim Modeli Sivas'ta Anlatildi

SUBÜ Pamukova MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Sönmez, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin davetiyle düzenlenen egitim seminerinde ‘3+1 Egitim Modelinin Uygulama Süreçleri’ baslikli bir sunum gerçeklestirdi.

SUBÜ'nün +1 Egitim Modeli Sivas'ta Anlatildi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Sönmez, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Meslek Yüksekokullari Koordinatörlügü (MEYOK) tarafindan düzenlenen egitim seminerine davetli konusmaci olarak katildi.

4 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde SCÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbas, Rektör Danismani ve MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Enes Baha Biçer ve MYO’larda görev yapan ögretim elemanlari yer aldi. Seminerde “3+1 Egitim Modelininin Uygulama Süreçleri” baslikli bir sunum gerçeklestiren Doç. Dr. Fatih Sönmez; is dünyasiyla kurulan iliskilerin çiktilari, modelin sahadaki etkisi ve kazanimlarina iliskin bilgiler verdi ve katilimcilardan gelen sorulari cevaplandirdi. Seminer sonunda Sönmez’e Rektör Vekili Yekbas tarafindan plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA