Seyahat Ettigi Araba Kaza Yapti, Küçük Çocuk Ortaligi Birbirine Katti

Büyükçekmece’de maddi hasarli kaza sonrasi, annesiyle çarpistiklari aracin sürücüsüne sinirlenen çocuk ortaligi birbirine katip agladi. Soföre küfürler savurarak “Plakani aldim senin” diyen küçük çocugu annesi ve çevredeki vatandaslar güçlükle sakinlestirirken yasanan o ilginç anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Seyahat Ettigi Araba Kaza Yapti, Küçük Çocuk Ortaligi Birbirine Katti
Olay, dün ögle saatlerinde Mimaroba Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre, seyir halindeki pikap ile bir otomobil çarpismasi sonucu yol üzerinde maddi hasarli kaza meydana geldi. Pikap sürücüsü, araçlarinin durumuna bakarken, annesinin içinde oldugu otomobilden inen çocuk, olayin sokuyla sinirlenerek soföre küfretmeye basladi.

Annesi ve çevredeki vatandaslar, aglamaya baslayan küçük çocugu su içirerek sakinlestirmeyi denedi. Aglamaya baslayan çocuk bu kez de sürücünün yanina giderek “Plakani aldim. Anne, 155’i ara” diye bagirmaya baslarken annesi, oglunu “Tamam. O suçlu” diyerek susturmaya çalisti. Kaza yapan pikap soförü, çocuga aldiris etmeden hasari kontrol etmeye devam ederken yasanan o ilginç anlar ise çevredeki bir cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

O anlar cep telefonu kamerasinda

Yasanan anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde yasanan maddi hasarli kaza sonrasi karsi tarafa sinirlenen küçük bir çocugun küfrettigi, annesi ve çevredeki vatandaslar tarafindan sakinlestirilmeye çalisilan çocugun aglayarak soförün yanina giderek “Plakani aldim, Anne 155’i ara” dedigi görülüyor.
Kaynak: İHA